Kulturforståelse som omdrejningspunktBjørnstrup partners er en konsulentvirksomhed, der arbejder med kulturforståelse som omdrejningspunkt for udvikling af ledelses- og samarbejdsprocesser.

Kultur beskriver et menneskes, organisations eller samfunds ståsted og udvikling. Når vi ønsker at skabe et nyt ståsted eller en ny udvikling, tror vi på, at den må tage udgangspunkt i en forståelse af den virkelighed vi handler ud fra, og den virkelighed vi indgår i. Derfor fokuserer vi på viden om mennesker, og de samspil mennesker indgår i, når vi løser opgaver for vores kunder.

Bjørnstrup partners har også mange års praktisk erfaring med proces og projektledelse i internationale miljøer, hvor der er særlig fokus på evnen til at ”læse” andre kulturer og forstå ens egen kulturelle baggrund. Det er en forudsætning for at skabe succes og resultater.

Hos Bjørnstrup partners tror vi på, at mennesker og virksomheder rummer nøglen til egen succes. Vores bidrag til at frembringe succes for vores kunder, skaber vi ved, at give indsigt i det potentiale vi alle rummer samt, hvordan denne indsigt omsættes til handling.
0  
Nyhedsbrevstilmelding Bjørnstrup partners ApS, Hattensens Allé 8 3. th, DK-2000 Frederiksberg, Tlf. +45 7020 1016